DANES
> Petek, 27. september
> Četrtek, 26. september
> Sreda, 25. september
> Torek, 24. september
> Ponedeljek, 23. september
> Nedelja, 22. september
> Sobota, 21. september
DANES VČERAJ PREDVČERAJŠNJIM

Datum: 27.9.2024 0:00:01 - Stran: HOROSKOP
Dnevni horoskop za petek, 27. septembra

OVEN
Nikar ne zaupajte človeku, ki ga poznate šele zelo kratek čas, saj ne morete zanesljivo vedeti, kakšni so njegovi pravi nameni.

BIK
Klepet s prijateljico vam bo razjasnil stvari, o katerih se vam še sanjalo ni. Ohranite skrivnosti zase, saj vam drugače nikoli ne bodo več zaupali.

Dvojčka
Obeta se vam prijeten konec tedna, ki vam bo v prihodnosti še veliko pomenil. Tudi na poslovnem področju imate možnosti za vzpon, ki vam bi močno dvignil ugled med sodelavci.

RAK
Pojavila se bo nepričakovana priložnost, da se spoznate z osebo, ki jo že dalj časa opazujete. Izkoristite jo.

LEV
Zaupajte se človeku, za katerega veste, da vam je naklonjen in da vam bo pravilno svetoval v dani situaciji.

DEVICA
Tisto, kar mislite vi, je le ena izmed možnih razlag vašega problema. Posvetujte se s prijatelji, saj vam bodo radi pomagali.

TEHTNICA
Znanec vas bo povabil na prijeten klepet, ki pa se bo končal na povsem nepričakovan način, a vas to sploh ne bo motilo.

Skorpijon
Partner nikakor ne bo mogel razumeti vaših dejanj, zato mu raje čim prej razložite svoje načrte, da ne bo hude krvi v hiši. S skupnimi močni bosta veliko prej realizirala načrte.

STRELEC
Stvari ne bodo šle tako gladko in brez zapletov, kot boste morda pričakovali, vendar ne smete obupati.

KOZOROG
Prijeten dan se vam bo prevesil v še prijetnejši večer in prav hitro se vam bo zgodilo, da se boste znašli nekje, kjer si že dolgo želite biti.

VODNAR
Čas je, da storite tisto, kar je vaša dolžnost. Poskusite ohraniti mirne živce. Če se boste preveč razvneli, boste zagrešili veliko neumnost.

RIBI
Čas je že, da končno rešite neprijetno zadevo, ki vas že toliko časa muči. Spoznali boste, da je bolje ugrizniti v kislo jabolko, kot pa iz dneva v dan čakati in pričakovati nemogoče.







NOVINAR ROBOT - v0.24.9
Prispevki so samodejno napisani iz javno dostopnih virov. Prva verzija robota je nastala avgusta 2020, zadnji popravek pa februarja 2023. Več ...
INFO: zvone.stor@gmail.com




99