DANES
> Sobota, 30. september
> Petek, 29. september
> Četrtek, 28. september
> Sreda, 27. september
> Torek, 26. september
> Ponedeljek, 25. september
> Nedelja, 24. september
DANES VČERAJ PREDVČERAJŠNJIM

Datum: 15.9.2023 0:00:01 - Stran: HOROSKOP
Dnevni horoskop za petek, 15. septembra

OVEN
Nikar ne mislite, da so vsi kmetavzi, če se kdaj z vami pošalijo nekoliko bolj robato. Včasih to pomeni res pravo, globoko simpatijo.

BIK
Še kolcalo se vam bo po priložnosti, ki ste jo tako z levo roko zapravili. Zdaj bo treba kar nekaj časa počakati na kaj res primernega.

Dvojčka
Kamen se vam bo odvalil od srca, ko boste videli, da nihče ni čisto nič posumil. Drugič bodite veliko bolj previdni, kajti oči je veliko.

RAK
Spletkarji so spet na delu, zato nekoliko previdnosti ne bo odveč. Morda bo najbolj pametno, če se začasno umaknete.

LEV
Čeprav vam ni hudo, radi potarnate, kot da bi bilo prav vse narobe. Malo več optimizma in humorja, pa bo, kot že dolgo ni bilo.

DEVICA
Začeli ste na pravi poti, potem pa ste na križišču izbrali napačno. Torej bo treba lep del poti nazaj, potem pa proti cilju v hitrem teku.

TEHTNICA
Nikar se ne delajte, kot da ne bi znali šteti do tri, kajti večina vas je že zdavnaj spregledala. Odkritost bo veliko bolj cenjena kot sprenevedanje.

Skorpijon
Ko boste prihodnjič vabili goste k sebi, bodite pri njihovi izbiri nekoliko bolj pozorni. Vsi pač ne razumejo, da je za vas prva sproščenost.

STRELEC
Če vas bodo obletavali z mamljivimi ponudbami, le preverite, ali mislijo zares. Saj ne bi radi doživeli še enega velikega razočaranja?

KOZOROG
Ko ste najbolj prepričani, da vam nihče nič ne more, postanete nekoliko neprevidni. Tisti priliznjeni obrazi okoli vas ne pomenijo nič dobrega.

VODNAR
Znašli ste se v zatišju, ki vam ne ustreza najbolj. Še vedno ste se znašli, vendar bo treba tokrat uporabiti veliko bolj zvito taktiko.

RIBI
Veliko ste se naučili iz zadnjih dogodkov, ki res niso bili prijetni. Zdaj le mirno vse skupaj premislite, kajti še ena napaka bi bila usodna.NOVINAR ROBOT - v0.24.9
Prispevki so samodejno napisani iz javno dostopnih virov. Prva verzija robota je nastala avgusta 2020, zadnji popravek pa februarja 2023. Več ...
INFO: zvone.stor@gmail.com
99