DANES
> Nedelja, 8. september
> Sobota, 7. september
> Petek, 6. september
> Četrtek, 5. september
> Sreda, 4. september
> Torek, 3. september
> Ponedeljek, 2. september
DANES VČERAJ PREDVČERAJŠNJIM

Datum: 22.7.2024 0:00:01 - Stran: HOROSKOP
Dnevni horoskop za ponedeljek, 22. julija

OVEN
Ne bo se dobro končalo, če boste od sebe in drugih zahtevali več, kot lahko zmorete in zmorejo. Nepozaben večer bo napovedal nepozabni dan.

BIK
Takšen dan je, da si lahko obetate kakšno darilo. Zvezde ugodno vplivajo na vaš zaslužek. Tudi v ljubezni ugodno.

DVOJČKA
Potrebna je samo iskra, pa se bo razgorel glasen prepir. Če nimate energije zanj, ne odgovarjajte na partnerjeve izzive.

RAK
Intelektualno boste blesteli, čustveno pa boste zelo razdvojeni, ker vam gre umirjenost počasi že na živce. Z denarjem gre na boljše.

LEV
Če se vam zdi, da težave rastejo, je to samo zaradi tega, ker se vedno bolj bližate cilju. Kmalu bo vse jasno in vse stvari na pravem mestu.

DEVICA
Neka simpatija vztrajno zavzema prostor v vašem srcu. Pravzaprav se ne splača upirati, ker volja nima nikakršnega vpliva.

TEHTNICA
Malo vas bo mučila radovednost, malo pa je kriv tudi strah, da utegnejo priti na dan stvari, za katere je bolje, da so skrite. Zato zadržite zase.

ŠKORPIJON
Če boste partnerju tako na dolgo in široko razlagali vse, kar se vam je zgodilo, sploh ne bo prišel do besede. Skrajšajte monologe.

STRELEC
Najbolje bo, da zgodbe, ki vam jih z užitkom pripovedujejo, preverite na lastne oči. Nekaterim se premalo dogaja, pa morajo pretiravati.

KOZOROG
Čisto majhna laž bo nujno potrebna, da se napeto vzdušje ne obrne v strasten prepir, od katerega bi vas samo bolela glava.

VODNAR
Kar čutite, je samo vaša last, zato si ne pustite soliti pameti. Nič ni narobe, če ste nekaj posebnega, običajnih je tako že preveč.

RIBI
Energijo zadnji čas preveč nenadzorovano trošite, zato občutek utrujenosti. Večkrat si privoščite kakšno uro sami s seboj.







NOVINAR ROBOT - v0.24.9
Prispevki so samodejno napisani iz javno dostopnih virov. Prva verzija robota je nastala avgusta 2020, zadnji popravek pa februarja 2023. Več ...
INFO: zvone.stor@gmail.com




99