DANES
> Nedelja, 8. september
> Sobota, 7. september
> Petek, 6. september
> Četrtek, 5. september
> Sreda, 4. september
> Torek, 3. september
> Ponedeljek, 2. september
DANES VČERAJ PREDVČERAJŠNJIM

Datum: 25.7.2024 0:00:01 - Stran: HOROSKOP
Dnevni horoskop za četrtek, 25. julija

OVEN
Če boste tako nestrpno hiteli na cilj, se utegne zgoditi, da ne boste opazili, da ste že prispeli. Upočasnite ubijalski ritem.

BIK
Namen sploh ni bil slab, le sredstva, ki ste jih izbrali, so moralno sporna. Ne dopustite prišepetavanja, odločite se po svoje.

DVOJČKA
Nekajkrat ste se prav po osnovnošolsko zlagali, torej nimate nikakršne pravice biti užaljeni, da vam ne verjamejo, ko govorite resnico.

RAK
Danes vas bo partner postavil naravnost v središče svojega raja, zato bodite bolj angel kot hudobec. Jutri pa po starem.

LEV
Če se še tako trudite s trdno voljo - ko govori srce, razsodnost ne pride do besede. Pustite preteklost, pustite prihodnost, danes je vaš dan.

DEVICA
Osebi, ki o vsakem govori le najlepše, nikakor ne zaupajte svojih skrivnih misli. Samo če želite, da se jutri znajdejo na oglasni deski.

TEHTNICA
Pač pride takšen dan, ko bi storili velik greh, če se ne bi zlagali. Ne imejte slabe vesti, laž je včasih sveta dolžnost.

ŠKORPIJON
Z vseh strani bodo pritiskali na vas in računali, da ne znate stisniti zob. Zmešajte jim štrene in naredite po svoji glavi.

STRELEC
Osebo, ki vam na delovnem mestu piha na dušo, temeljito opazujte. Morda pa boste le dojeli, da je njen čar le v embalaži.

KOZOROG
Potisnili vas bodo k zidu, a ne vedo, da se najbolje znajdete v nemogočih položajih. Kmalu se bo videlo, kdo je zmagovalec.

VODNAR
Obstaja realna nevarnost, da bi postali podobni ljudem, ki jih najbolj ogovarjate. Ne pustite se ujeti na pohvale.

RIBI
Na glas povejte, kar vam leži na duši; nekateri so se preveč navadili na vašo prilagodljivost. Naj slišijo vaše odločno mnenje.







NOVINAR ROBOT - v0.24.9
Prispevki so samodejno napisani iz javno dostopnih virov. Prva verzija robota je nastala avgusta 2020, zadnji popravek pa februarja 2023. Več ...
INFO: zvone.stor@gmail.com




99