DANES
> Petek, 20. september
> Četrtek, 19. september
> Sreda, 18. september
> Torek, 17. september
> Ponedeljek, 16. september
> Nedelja, 15. september
> Sobota, 14. september
DANES VČERAJ PREDVČERAJŠNJIM

Datum: 20.9.2024 0:00:01 - Stran: HOROSKOP
Dnevni horoskop za petek, 20. septembra

OVEN
Danes bo treba v službi postoriti tudi takšne stvari, ki bi jih morali opraviti drugi. Odločno povejte, da so vas zadnjič ujeli na limanice.

BIK
Polni ste zamisli, kakšna je idealna partnerska zveza, težava pa bo nastala, ko boste hoteli to povedati na poetičen način.

Dvojčka
Naključno srečanje nima kakšne večje vrednosti, vsaj po duhovni plati ne, četudi se vam zdaj ne zdi tako. Vam bo pa dalo misliti.

RAK
Pred vami je dan zmotnih delovnih odločitev, zato pazite, da se ne bo vsak pogovor s sodelavci spremenil v prepir. Vadite molčečnost.

LEV
Neki plamenčki grozijo, da bi se lahko razplamteli v požar, a ker bo na drugi strani več treznosti, se ne boste huje osmodili.

DEVICA
Malo manj razposajeni boste kot po navadi, ampak saj tudi trenutki resnosti niso odveč. Še posebno, če so tako redki kot pri vas.

TEHTNICA
S prijatelji se boste imenitno ujeli, ko bo treba organizirati srečanje. Jesenske prehladne težave boste hitro premagali.

Skorpijon
Včasih je doma res dolgočasno in enolično, a zato še ni treba zbežati vsak večer. Morda ste že pozabili na nekdanje prijetne pogovore.

STRELEC
Doma bo naenkrat zavladalo prav presenetljivo ujemanje. Izkoristite dan za temeljit pregled preteklosti in načrtovanje prihodnosti.

KOZOROG
Neki načrti, ki ste jim skoraj že dali slovo, prav kličejo po realizaciji. Zavihajte rokave, ker imate podporo vseh planetov.

VODNAR
Resna zagnanost postane včasih že mukotrpna. Pustite si malo zadihati, ker s tem ne boste ničesar izgubili. Še najmanj ugleda.

RIBI
Luna vas včasih malo preveč vrže iz tira in potem poveste tudi tisto, kar bi bilo bolje zamolčati. Odkupite se z majhno pozornostjo.







NOVINAR ROBOT - v0.24.9
Prispevki so samodejno napisani iz javno dostopnih virov. Prva verzija robota je nastala avgusta 2020, zadnji popravek pa februarja 2023. Več ...
INFO: zvone.stor@gmail.com




99