DANES
> Sobota, 21. september
> Petek, 20. september
> Četrtek, 19. september
> Sreda, 18. september
> Torek, 17. september
> Ponedeljek, 16. september
> Nedelja, 15. september
DANES VČERAJ PREDVČERAJŠNJIM

Datum: 21.9.2024 0:00:01 - Stran: HOROSKOP
Dnevni horoskop za soboto, 21. septembra

OVEN
Ce ste mislili, da ste neranljivi, ste lahko ugotovili, da to niti slučajno ne drži. Zdaj bo pač malo bolela glava, ki jo boste sklonili.

BIK
Kar naprej tako pogumno. Boste videli, da bo šlo, čeprav najprej ne bo tako kazalo. Na koncu se boste zadovoljno hahljali.

Dvojčka
Konkurenca je lahko včasih tudi koristna. Boste vsaj ugotovili, da ste v resnici sposobni veliko več, kot so vam do zdaj priznavali.

RAK
Kljub temu da imate drugačno mnenje, bo bolj pametno, če boste tu in tam pokimali. Se je pač treba zavedati, da imajo veliko moči tudi drugi.

LEV
Resnica, ki si je ne priznate, nikoli ni prijetna, ampak tu in tam jo je treba upoštevati. Streznitev bo malo trpka, ampak gotovo koristna.

DEVICA
Zdelo se vam bo, da gre vse narobe, toda na koncu se iz tega ne bo izcimilo nič hudega. Boste videli, da se boste prav prisrčno smejali.

TEHTNICA
Ko boste spet ugibali, ali ste komu napravili krivico, se spomnite, da so jo vam ničkolikokrat. Vendar le ostanite dobrosrčni, kot ste.

Skorpijon
Čeprav vam ne bo lahko, bo boljše, če boste zajeli sapo, in ne izbruhnili. Je že tako, da imajo zaradi položaja več besede.

STRELEC
Ne bo ravno krvavo, vendar tudi čisto preprosto ne bo. Malo ste pač sami krivi, da ste padli v položaj, ki vam je zdaj tako zoprn.

KOZOROG
Recite jim: Pojdite k vragu! Se vam ne zdi, da je bilo dovolj popuščanja, zaradi katerega ste se vse preveč in predolgo jezili?

VODNAR
Kaj pa če bi enkrat vi uporabili zvijačo, s katero so hoteli potegniti vas? Pa saj niste lolek-bolek, ki bi prenašal bedaste zafrkancije.

RIBI
Ko bo spet šlo zares, se kar postavite zase, to naredite vse preredko. Zavedite se že, da ste vsaj tako sposobni kot tisti pametni.







NOVINAR ROBOT - v0.24.9
Prispevki so samodejno napisani iz javno dostopnih virov. Prva verzija robota je nastala avgusta 2020, zadnji popravek pa februarja 2023. Več ...
INFO: zvone.stor@gmail.com




99