DANES
> Nedelja, 22. september
> Sobota, 21. september
> Petek, 20. september
> Četrtek, 19. september
> Sreda, 18. september
> Torek, 17. september
> Ponedeljek, 16. september
DANES VČERAJ PREDVČERAJŠNJIM

Datum: 22.9.2024 0:00:01 - Stran: HOROSKOP
Dnevni horoskop za nedeljo, 22. septembra

OVEN
Ravno takrat, ko ste pomislili, da ste odpluli mimo vseh čeri, se je nekaj zalomilo. Ste prepričani, da kompasa niste slabo naravnali?

BIK
Zdelo se vam je, da vas do cilja vodi le še korak, ki pa se je izkazal za vse predolgega. Pametno bo malo postati, potem pa skočiti.

Dvojčka
Mirnost, ki jo kažete navzven, lahko prepriča le tiste, ki vas slabo poznajo. Boljše bo, če boste kdaj pošteno skočili iz svoje kože.

RAK
Čeprav verjamete, da se igrate z drugimi, je to v resnici tvegana igra s sabo. Seštevek bo morda drugačen od tistega, kar upate.

LEV
Idealna priložnost za sprostitev je, vendar je ne privoščite niti sebi niti drugim. Pomislite, da tudi vam ne bi bilo všeč, če bi vam ukazovali.

DEVICA
Vse prevečkrat ste nastavljali hrbet za druge, ki so potem hitro pozabili. Povejte končno, kaj bi pravzaprav radi; morda vam bo ustreženo.

TEHTNICA
Ko bo prepozno, boste točili krokodilje solze, ki pa ne bodo nič pomagale. Se bo pač treba sprijazniti, da ste pravo priložnost zamudili.

Skorpijon
Pravo veselje je takrat, ko so ga deležni tudi drugi. Torej le pomislite nanje. Na koncu bo obojim veliko lepše, kot ste kdaj pomislili.

STRELEC
Če se majhne potegavščine neskončno kopičijo, privedejo do velike laži, ki je ni več mogoče popraviti. Pa saj vam do tega menda ni?

KOZOROG
Še vedno se trudijo okoli vas, vendar veste, da je vse skupaj zlagano. Samo zaradi nečimrnosti pa menda že ne boste nasedali.

VODNAR
Ce boste prestopali korak naprej in korak nazaj, se ne boste približali cilju. Poskusite se spomniti, kako lep je bil namen, ki je daleč.

RIBI
Že res, da korajža velja, vendar je treba imeti tudi nekaj pameti. Konec koncev imate kar nekaj izkušenj, ki niso bile vse lepe.







NOVINAR ROBOT - v0.24.9
Prispevki so samodejno napisani iz javno dostopnih virov. Prva verzija robota je nastala avgusta 2020, zadnji popravek pa februarja 2023. Več ...
INFO: zvone.stor@gmail.com




99