DANES
> Torek, 24. september
> Ponedeljek, 23. september
> Nedelja, 22. september
> Sobota, 21. september
> Petek, 20. september
> Četrtek, 19. september
> Sreda, 18. september
DANES VČERAJ PREDVČERAJŠNJIM

Datum: 24.9.2024 0:00:01 - Stran: HOROSKOP
Dnevni horoskop za torek, 24. septembra

OVEN
Takšni suhoparni dnevi vam nikakor niso pisani na kožo, od tod slabo počutje. Za začetek se odpravite nekam, kjer vre od življenja.

BIK
Nikar ne delajte velikih sklepov, če veste, da nimate volje, da bi jih uresničili. Začnite z malimi spremembami, da bi lahko zraslo kaj velikega.

Dvojčka
Partnerja začenja skrbeti vaše naporno poklicno življenje. No, tako ga vsaj prikazujete. Pri sebi pa seveda veste, da vam ni hudega.

RAK
Malo dati, zahtevati pa vedno več - ne, to ni taktika, ki bi se obnesla na daljši rok. Primaknita vsak pol, pa bo bolj pravično.

LEV
Nekdo v vaši bližini bi vam zelo rad ponudil svojo svobodo, a tega nekako nočete slišati. Zvezde pravijo, da prav ravnate.

DEVICA
Požrli ste dano besedo, zato se slabo počutite. Ne bodo pomagali niti čaj za spanje niti tablete proti glavobolu.

TEHTNICA
Prva zamera je boljša kot zadnja; nekaj stvari vas hudo žuli, zato jih uredite takoj, pa ne bo neljubih zapletov s šefi.

Skorpijon
Majhne krize lahko odpravite tudi tako, da se delate, da jih sploh ne vidite. Ko se bodo naveličale čakanja, se bodo razblinile.

STRELEC
Zakaj denarju ne dopustite, da bi se vsaj malo navezal na vas? Ni treba, da ga takoj zamenjate za stvari iz prve izložbe.

KOZOROG
Če se nekdo tako hvali s svojo zvitostjo, mu je treba nastaviti past. Poskrbite, da bo vaba zelo privlačna.

VODNAR
Dan je ravno pravšnji za obujanje spominov, ni pa pravi, da bi se začeli že zjutraj smiliti sami sebi. Povabite se v veselo družbo.

RIBI
Partner ima energije za izvoz, stikalo, da bi ga lahko izključili, pa se je pokvarilo. Poskusite se nalesti navdušenja.







NOVINAR ROBOT - v0.24.9
Prispevki so samodejno napisani iz javno dostopnih virov. Prva verzija robota je nastala avgusta 2020, zadnji popravek pa februarja 2023. Več ...
INFO: zvone.stor@gmail.com




99