DANES
> Petek, 27. september
> Četrtek, 26. september
> Sreda, 25. september
> Torek, 24. september
> Ponedeljek, 23. september
> Nedelja, 22. september
> Sobota, 21. september
DANES VČERAJ PREDVČERAJŠNJIM

Datum: 26.9.2024 0:00:01 - Stran: HOROSKOP
Dnevni horoskop za četrtek, 26. septembra

OVEN
Res je, da je situacija izredno zapletena, vendar lahko še vedno vse skupaj srečno privedete do konča, če boste le dali pameti prednost pred strastmi.

BIK
Imeli boste briljantno idejo, ki bo koristila tudi drugim, zato se bo močno dvignil vaš ugled v družbi. Poleg tega vam bo povsem nepričakovano uspelo osvojiti želeno srče.

Dvojčka
Primeren dan za začetek dolgo načrtovanega koraka. Ne čakajte na partnerjev namig, temveč naredite prvo potezo raje kar sami.

RAK
Po nepotrebnem garate; vzemite si raje malo časa tudi zase in za svoje poznane. Ne bo vam žal.

LEV
Nikakor se ne morete otresti nezaupanja. To je bil tudi vzrok, da niste sprejeli predloga osebe, ki se že dalj časa nahaja v vaši bližini.

DEVICA
Nekdo vas bo vse bolj zapletal v svoje mreže, vendar vam bo to konec koncev tudi všeč. Partner pa si bo mislil svoje.

TEHTNICA
Sprijaznite se s tem, da boste morali tudi vi včasih popustiti, pa če vam je všeč ali ne.

Skorpijon
Končno vam bo uspelo, da boste združili svoje želje in možnosti. Če bi tako živeli ves čas, bi bil svet videti veliko lepši.

STRELEC
Neprijetnosti bodo sicer minile, ostal pa bo trpek priokus po izgubljeni priložnosti zaradi neumne napake. Nekdo vas že dalj časa opazuje in upa, da boste tudi vi njega opazili.

KOZOROG
Na prijetnem sprehodu v naravo se vam lahko zgodi veliko nepričakovanega in lepega. Zato čim prej pot pod noge, lahko se odločite tudi za kolo.

VODNAR
Z lahkoto boste razrešili probleme, ki so se vam še pred kratkim zdeli popolnoma nerešljivi. Izkoristite priložnost in storite kaj zase.

RIBI
Skušajte uporabiti malo več taktnosti pri urejanju odnosov z ljudmi v vaši okolici. Nepremišljenost vam lahko prinese samo nove probleme, vi pa imate že starih dovolj.







NOVINAR ROBOT - v0.24.9
Prispevki so samodejno napisani iz javno dostopnih virov. Prva verzija robota je nastala avgusta 2020, zadnji popravek pa februarja 2023. Več ...
INFO: zvone.stor@gmail.com




99