DANES
> Torek, 1. oktober
> Ponedeljek, 30. september
> Nedelja, 29. september
> Sobota, 28. september
> Petek, 27. september
> Četrtek, 26. september
> Sreda, 25. september
DANES VČERAJ PREDVČERAJŠNJIM

Datum: 1.10.2024 0:00:01 - Stran: HOROSKOP
Dnevni horoskop za torek, 1. oktobra

OVEN
Kadar vam kaj svetujejo, odmahnete z roko, saj vendar veste, kako! Kadar ste v škripcih, blejate kot jagnje in iščete pomoči. V dobro vam je šteti, da ste pripravljeni velikokrat pomagati in marsikaj razumeti, le da je oboje preveč pridigarsko. Lotili ste se pomembne reči, izpeljali jo boste.

BIK
Ne pustite, da bi vam drugi skakali po glavi. Vse preveč samosvoja osebnost ste, pa najsi gre za odnose s šefom ali partnerjem. Če se boste odločili, da se lotite nekega posla, ga tudi izpeljite do konca. Nič ne pomaga, če sami pri sebi dvomite, ali ne bo slabo vplival na vaše zdravje. Izplačal se bo!

DVOJČKA
Premišljate in premišljate, naredite pa nič, četudi je na kocki vaša osebna sreča. Odlepite se že, no, od ljudi in stvari, ki so vam načeli živce, pustili pa nič drugega kot bled spomin na lepše čase! Radi bi z vsemi živeli v miru, pozabljate pa, da ste marsikakšno nesoglasje sami zanetili. Sprava bo popolna.

RAK
Težko vas bo spremeniti, kajti ko naredite tri korake naprej, vas moč navade povleče za dva nazaj, zato tudi niste nikdar prav zadovoljni ne s seboj ne z drugimi. Preveč težav vidite, kjer jih v bistvu ni, in premalo tam, kjer so. Ampak kapo dol - vse bolj uvidevni ste do napak drugih, če že do lastnih ne.

LEV
Nenameravani počitek vam je dobro del, premislili ste stvari, ugotovili, da problemi zadnjih tednov ne motijo vašega ravnovesja, sklenili pa, da je vendarle najbolje živeti, kot ste bili navajeni - brez problemov. Zameril vam ne bo nihče, le nekaj boste izgubili. Sicer pa lastne veličine vajeni lev tega navadno sploh ne opazi.

DEVICA
Ne dovolite, da vas govorice vržejo iz ravnotežja, pa če so še tako zlonamerne. Včasih je bolje vreči skrbi čez ramo in se posvetiti vsakdanjostim, kot pa izgubljati čas v dolgotrajnih tuhtanjih. Partner vas ne bo razočaral. Sicer pa, pazite na zdravje in prehrano; nič ni večno, tudi lepota ne.

TEHTNICA
Sami v sebi ste se že zdavnaj odločili kako, le govoric in namigovanj vas je strah, zato kažete okolici veliko bolj samozavesten obraz, kot ga imate v resnici. Ne bodite preveč zamerljivi do drugih, ko pa si tu pa tam radi privoščite kaj, kar povzroča zamere. Hvaliti se, je eno, hvaliti drugo; k sreči še vedno bolj obvladate drugo.

ŠKORPIJON
Nikar si ne domišljajte, da ste dovolj pomembni, da se ves svet suče le okoli vas. Poskusite se kdaj zagledati vase in priznati, da niste nezmotljivi. Pazite na telesno težo, ki za vašo postavo ni prav idealna. Ta teden pa bo za vas morda tudi razburljiv; skušajte se v igrah na srečo, morda vam bo uspelo.

STRELEC
Nekega dne je pač treba plačati - vi ste sicer morali dati več, kot se bili dolžni, a naj vam ne bo žal; izkušnja je bila dragocena, odslej boste stali na zemlji bolj trdno. Srčna vnema pri nekom iz bližnje okolice še traja, ne podžigajte je, s plameni ste se že nekajkrat opekli. Brezdelje vas bo uspavalo.

KOZOROG
Običajno imate res prav, res pa je tudi, da tega ni treba tako trmasto razglašati, sploh ne pri trmah, ki so podobne vaši. Vendarle pa ima človek, ki z vami živi, veliko srečo; sam ne ve, da na koncu koncev vse naredite po svoje. Ljubeznivost bo poplačana, za zajedljivost pa boste dobili svojo porcijo.

VODNAR
Da vam je bolj všeč tarnanje kot ukrepanje, je del vaše narave in nikogar več ne morete zares preslepiti. Znak zrelosti je predvsem, da znate upoštevati tudi želje in načrte drugih - torej se morate učiti še in še. Hvaležnost ni nič vredna, če je ne znate izraziti tako, da vas razumejo. Trud se bo obrestoval.

RIBI
Če še niste, pa boste kmalu spoznali, da božji mlini meljejo počasi, ampak zanesljivo - spet boste dobili izgubljeno, potrpežljivost bo nagrajena. Vztrajajte pri sedanjih metodah, obnesejo se, le občasnih izbruhov jeze se varujte. Naj vas ne bo strah prihodnosti, obvladali jo boste z znano zanesljivostjo.







NOVINAR ROBOT - v0.24.9
Prispevki so samodejno napisani iz javno dostopnih virov. Prva verzija robota je nastala avgusta 2020, zadnji popravek pa februarja 2023. Več ...
INFO: zvone.stor@gmail.com




99