DANES
> Sreda, 2. oktober
> Torek, 1. oktober
> Ponedeljek, 30. september
> Nedelja, 29. september
> Sobota, 28. september
> Petek, 27. september
> Četrtek, 26. september
DANES VČERAJ PREDVČERAJŠNJIM

Datum: 2.10.2024 0:00:01 - Stran: HOROSKOP
Dnevni horoskop za sredo, 2. oktobra

OVEN
Ni lepo, da dvomite o partnerjevi ljubezni, ker vam je predan do zadnjega vlakna. Zagotovila, ki ste jih dobili, bi morala zadostovati.

BIK
Kar spotikate se čez dobre priložnosti, iščete pa jih še zmeraj med oblaki. Ne jezite se na tiste, ki bi vam radi odprli oči.

DVOJČKA
Če je denarja dovolj za solidno preživetje in če se počasi celo množi, pač nimate pravice pritoževati se čez vesoljni svet.

RAK
Neko neobetavno dogajanje se je preko noči spremenilo v spodbudno. Morda pa ste pomagali k razpletu s pozitivnimi mislimi.

LEV
Preveč sivo in turobno razmišljate, zato vam je še bela barva za spoznanje temnejša. Napolnite si baterije s fizičnim naporom.

DEVICA
Če dajete prednost udobnosti pred garanjem, boste naslednje dni morali krepko varčevati. Odločite se, kaj vam najbolj ustreza.

TEHTNICA
Tako vas bo zanašalo, da bodo morali biti še najboljši prijatelji zelo potrpežljivi. A nekaterim se že zdi, da ste malo preveč sebični.

ŠKORPIJON
Če človek dela brez prave volje, potem tudi tisto, kar pridela, ni najboljše. Za kakšen dan si spočijte misli, potem bo steklo kot namazano.

STRELEC
Planeti vas ujčkajo, a ne dovolite si predolgega lenarjenja, ker lahko trdo pristanete na tleh. Sorodnica bo dala pametno pripombo.

KOZOROG
Nemirno vas nosi po domačem razburkanem morju. Partner vas bo spravljal ob živce in potrebna bo huda volja, da bo prešlo brez nevihte.

VODNAR
Še enkrat se bo pokazalo, da se s trmo ne da na vrh, pa čeprav se vam zdi, da je to edini način. Partner ima dober nasvet.

RIBI
Čisto mirno in uglašeno ne bo, a to je bolj posledica vaše preutrujenosti kot partnerjeve netaktnosti. Razdelite skrbi.







NOVINAR ROBOT - v0.24.9
Prispevki so samodejno napisani iz javno dostopnih virov. Prva verzija robota je nastala avgusta 2020, zadnji popravek pa februarja 2023. Več ...
INFO: zvone.stor@gmail.com




99