DANES
> Četrtek, 3. oktober
> Sreda, 2. oktober
> Torek, 1. oktober
> Ponedeljek, 30. september
> Nedelja, 29. september
> Sobota, 28. september
> Petek, 27. september
DANES VČERAJ PREDVČERAJŠNJIM

Datum: 3.10.2024 0:00:01 - Stran: HOROSKOP
Dnevni horoskop za četrtek, 3. oktobra

OVEN
Prehitra odločitev bi lahko bila pogubna za vas, vendar vas bo premamila želja po takojšnjem uspehu. Rojenim pod srečno zvedo vam bo spet uspelo.

BIK
Opravljanje službenih dolžnosti vam preveč uničuje živce, ker vse stvari jemljete strašno resno in tragično. Sodelavci kar bežijo od vas. Premislite, ali je vse to res potrebno.

DVOJČKA
Nekdo čaka, da bi vas ujel ne laži, in ne ve, da ste se v njih že izmojstrili. Dogodki bodo samo potrjevali vaš optimizem.

RAK
Nekih čustev si ne znate prav razložiti, toda ni več daleč dan, ko vam bo vse jasno. Zapustite okolje, ki vas duši in ne razume.

LEV
Prepir bo kriv, da boste začeli razmišljati o tem, ali niste bili zadnje čase preveč egoistični. Sonce bo pregnalo slabo voljo.

DEVICA
Zdravstvene motnje so posledica živčne napetosti. Privoščite si kakšen dan dopusta, da bodo stvari spet na svojem mestu.

TEHTNICA
Nekdo vas bo hotel na hitro navdušiti za svoje načrte, toda ker poznate njegovo zaletavost, boste stvari dobro pretehtali. In se pravilno odločili.

-korpijon
Doživeli boste presenečenje, vendar se boste tudi v novi situaciji dobro znašli. Nekdo vas ves čas budno opazuje in njegovi nameni so vse prej kot dobrohotni.

STRELEC
Stvari so se začele zapletati. Težko boste ostali pravični, ker so vaše simpatije na strani grešnika. Nepričakovan obisk.

KOZOROG
Dokazali boste, kaj znate, pohvala pa vas bo opogumila in vam dala novega elana. Posledice se bodo poznale tudi drugje.

VODNAR
Včasih je treba pozabiti na ponos in raje poskrbeti, da koža ostane cela. Doma ima nekdo težave, vi pa postajate njegov strelovod.

RIBI
Želje so postale večje, kot so možnosti, a če si človek nekaj res želi, so tudi vse zvezde na njegovi strani.







NOVINAR ROBOT - v0.24.9
Prispevki so samodejno napisani iz javno dostopnih virov. Prva verzija robota je nastala avgusta 2020, zadnji popravek pa februarja 2023. Več ...
INFO: zvone.stor@gmail.com




99