DANES
> Petek, 4. oktober
> Četrtek, 3. oktober
> Sreda, 2. oktober
> Torek, 1. oktober
> Ponedeljek, 30. september
> Nedelja, 29. september
> Sobota, 28. september
DANES VČERAJ PREDVČERAJŠNJIM

Datum: 4.10.2024 0:00:01 - Stran: HOROSKOP
Dnevni horoskop za petek, 4. oktobra

OVEN
Sodelavec vam bo odprl oči, čeprav se tega ne boste takoj zavedali. Misliti morate tudi na jutri.

BIK
Doživeli boste marsikaj novega, ampak to še ne pomeni, da morate zaradi tega pozabiti na vse, kar se je dogajalo pred tem.

DVOJČKA
Upoštevali bodo vaše mnenje, zato pazite, kaj boste svetovali, še posebno, ko bo prisoten nekdo, ki ga sploh ne poznate.

RAK
Vrgli ste trnek, zdaj pa kakor kip čakate, ali bo kaj prijelo. Malo bolj se potrudite in vaše možnosti bodo tako veliko večje.

LEV
Ne pozabite izpolniti obljube, ki ste jo dali, saj bi s tem razočarali nekoga, pri katerem si tega nikakor ne morete dovoliti.

DEVICA
Nikar prehitro ne obupajte, nič še ni izgubljeno. Vse sploh ni tako slabo, kot se vam zdi. Slaba je le vaša črnogledost.

TEHTNICA
Ali mora partner res vedno znova dokazovati, da je vaše ljubosumje popolnoma neutemeljeno?

ŠKORPIJON
Nasveta niste ubogali, zdaj pa imate, kar ste iskali. Bodite nežnejši, saj boste pri partnerju lažje dosegli tisto, kar si želite.

STRELEC
Čeprav občudujete prijateljičine odlike, se prav zaradi njih niste pripravljeni odreči svojemu prepričanju. Kmalu boste sklenili razmišljanje o zvestobi in nezvestobi.

KOZOROG
Ugotovili boste, da so njene misli precej podobne vašim. In čeprav se vam bo sprva zdelo preveč lepo, da bi bilo res, se bo na koncu pokazalo, da je tako.

VODNAR
Veliko sreče boste potrebovali, če boste želeli realizirati postavljene cilje. Vložiti bo treba precej energije in to vam bo tudi uspelo.

RIBI
Obeta se vam prijeten dan, ki se bo prevesil v še prijetnejši večer v dvoje.







NOVINAR ROBOT - v0.24.9
Prispevki so samodejno napisani iz javno dostopnih virov. Prva verzija robota je nastala avgusta 2020, zadnji popravek pa februarja 2023. Več ...
INFO: zvone.stor@gmail.com




99