DANES
> Sobota, 5. oktober
> Petek, 4. oktober
> Četrtek, 3. oktober
> Sreda, 2. oktober
> Torek, 1. oktober
> Ponedeljek, 30. september
> Nedelja, 29. september
DANES VČERAJ PREDVČERAJŠNJIM

Datum: 5.10.2024 0:00:01 - Stran: HOROSKOP
Dnevni horoskop za soboto, 5. oktobra

OVEN
Zaradi samoljubja ste osebi, ki vas ima rada, povzročili veliko gorja in tudi krivic. Še dolgo se ji ne boste mogli odkupiti.

BIK
S prijateljsko pomočjo se vam je posrečilo napraviti veliko dejanje, zato morate vedeti in si za vedno zapomniti, kaj prijateljstvo pomeni.

DVOJČKA
Zjutraj ste vstali z levo nogo in to se bo poznalo ves dan. Najbolje bo, da se ne naprezate preveč, saj vam tako ali tako ne bi uspelo.

RAK
Res je, da ste zagrešili napako, vendar ste rojeni pod srečno zvezdo, zato se vam ta spodrsljaj ne bo kdo ve kako maščeval.

LEV
V prepiru, ki se vam obeta, boste največ dosegli s strpnostjo, to pa ne pomeni, da se morate tudi umakniti.

DEVICA
Še vedno ne veste, kako daleč lahko greste s svojo igro. Spregledali vas bodo in račun boste morali plačati sami.

TEHTNICA
Nekdo, ki vas nikakor ne more pozabiti, bo poskusil ponovno navezati stike. Tokrat bo povsem drugače, kot ste bili navajeni.

ŠKORPIJON
Zelo ste se potrudili in dobro opravili nalogo. Sedaj pa počakajte, da bodo ljudje vaše delo ocenili.

STRELEC
Nekdo se že dalj časa trudi, da bi si pridobil vašo naklonjenost, vi pa tega trmasto nočete opaziti. Ne oklevajte, saj lahko s tem pridobite več, kot je videti na prvi pogled.

KOZOROG
Veliko tveganje vam bo prineslo zelo dobre poslovne rezultate, vendar pa boste zelo razočarani v ljubezni. Vzrok je zanemarjanje ljubljene osebe.

VODNAR
Če boste pohiteli, lahko še dobite tisto, kar vas mika. Drugače boste ostali praznih rok. Manjka vam samozavesti in odločnosti, vsega pa se lahko naučite.

RIBI
Čeprav se vam je v zadnjem času vse izteklo zelo dobro, v evforiji ne smete pozabiti, da nobena stvar ni tako skrita, da je ne bi mogli odkriti.







NOVINAR ROBOT - v0.24.9
Prispevki so samodejno napisani iz javno dostopnih virov. Prva verzija robota je nastala avgusta 2020, zadnji popravek pa februarja 2023. Več ...
INFO: zvone.stor@gmail.com




99