DANES
> Ponedeljek, 7. oktober
> Nedelja, 6. oktober
> Sobota, 5. oktober
> Petek, 4. oktober
> Četrtek, 3. oktober
> Sreda, 2. oktober
> Torek, 1. oktober
DANES VČERAJ PREDVČERAJŠNJIM

Datum: 7.10.2024 0:00:01 - Stran: HOROSKOP
Dnevni horoskop za ponedeljek, 7. oktobra

OVEN
Odpovedati se boste morali osebi, ki vam veliko pomeni, vendar je to v tem trenutku najboljša rešitev za oba.

BIK
Prikrito vas bodo obtožili za zadevo, pri kateri niste nikoli sodelovali. Zaman boste skušali razložiti, dokazati bo treba.

DVOJČKA
Ponovno se je pojavila oseba, ki jo občudujete. Ždeli boste v samoti in premišljevali, kako jo ujeti v mrežo.

RAK
Vaše življenje postaja zelo zanimivo. Dobro bi bilo, da bi nekemu dogodku posvetili več pozornosti, ker bo prerasel v katastrofo.

LEV
Pazite, da ne boste prizadeli osebe, ki vas ima rada, pa se dela, da je nikakor ne morete prizadeti. Za njenim smehom je velikokrat jok.

DEVICA
Kdor išče, ta najde. Vi pa niste iskali, a ste našli in zdaj ne veste, kaj storiti s tem nepričakovanim darilom, ki vas tako vdano opazuje.

TEHTNICA
Spoznali boste, da ste spregledali malenkost, zaradi katere boste morali zavihati rokave. Popravljanje tujih napak vam že načenja živce.

ŠKORPIJON
Prišel je pravi trenutek za poravnavo spora. Zberite vse moči in na glas povejte, da morda le nimate zmeraj prav. Čeravno mislite, da imate.

STRELEC
Ubrali ste pravo pot in niste več daleč od cilja. Ampak potem bo sledil šok, ker ne boste takoj imeli novega cilja pri roki.

KOZOROG
Spopadali se boste s težavami drugih, da ne bi bilo treba misliti na lastne. Vi ste živi dokaz, da usmiljenje še ni umrlo.

VODNAR
Malo preveč ste se vpletli v prijateljevo življenje in vse prevečkrat se vam zdi, da bi vam moral biti hvaležen.

RIBI
Odpravili se boste na lov za človekom, ki vam je ukradel srce. Na koncu boste opazili, da se srce pri njem prav imenitno počuti.







NOVINAR ROBOT - v0.24.9
Prispevki so samodejno napisani iz javno dostopnih virov. Prva verzija robota je nastala avgusta 2020, zadnji popravek pa februarja 2023. Več ...
INFO: zvone.stor@gmail.com




99