DANES
> Petek, 11. oktober
> Četrtek, 10. oktober
> Sreda, 9. oktober
> Torek, 8. oktober
> Ponedeljek, 7. oktober
> Nedelja, 6. oktober
> Sobota, 5. oktober
DANES VČERAJ PREDVČERAJŠNJIM

Datum: 11.10.2024 0:00:01 - Stran: HOROSKOP
Dnevni horoskop za petek, 11. oktobra

OVEN
Naj vam ne bo žal, da ste pogosto osamljeni, saj je to odlična priprava za novo, popolnejšo ljubezen. Toda vseeno se vam ni treba zapirati vase, kajti za srečo se boste morali potruditi.

BIK
Nikar ne obešajte svojih neuspelih avantur na veliki zvon, saj bi vas slišali celo v deveto vas. To pa bi bilo lahko zelo škodljivo za vašo prihodnost.

DVOJČKA
Čim več boste govorili, tem manj boste dosegli. Nekdo si prizadeva, da bi vas očrnil v očeh ljubljene osebe. Poskusite ga prehiteti.

RAK
Pokazala se bo možnost, da bi zamenjali delovno mesto. Dobro premislite, saj ima vsaka ponujena možnost določene prednosti in slabosti.

LEV
Zakaj delate vedno isto napako in verjamete ljudem, za katere veste, da niso vredni vašega zaupanja? To vas lahko drago stane.

DEVICA
Pravzaprav se bo vse, kar ste že pred časom načrtovali, zares zgodilo, vendar morate imeti povsem jasno predstavo, za kaj gre.

TEHTNICA
Prisrčno se boste nasmejali nekemu spodrsljaju, ker boste vedeli, da ne bo imel nikakršnih posledic za vas in za vaše ljubezensko razmerje.

ŠKORPIJON
Poslovno življenje se vam bo začelo prepletati z ljubezenskimi priložnostmi. Če boste vse izpeljali tako, kot ste si zastavili, vas čaka fantastičen uspeh.

STRELEC
Če bi si vzeli malo več časa tudi za svojega partnerja, bi se še vedno lahko vse skupaj prav dobro izteklo. Premislite, do česa vam je več.

KOZOROG
V službi boste za svojo požrtvovalno delo prejeli laskavo priznanje. Pazite, da se zaradi tega ne boste preveč zapletli.

VODNAR
Poprimite za delo, saj bo kmalu končano, nakar si boste lahko privoščili dolgotrajen počitek, ki ga res potrebujete.

RIBI
Nekdo bo kritiziral vaše ravnanje, v resnici pa bo hotel le opozoriti nase in vam pokazati, koliko mu pomenite.







NOVINAR ROBOT - v0.24.9
Prispevki so samodejno napisani iz javno dostopnih virov. Prva verzija robota je nastala avgusta 2020, zadnji popravek pa februarja 2023. Več ...
INFO: zvone.stor@gmail.com




99