DANES
> Nedelja, 13. oktober
> Sobota, 12. oktober
> Petek, 11. oktober
> Četrtek, 10. oktober
> Sreda, 9. oktober
> Torek, 8. oktober
> Ponedeljek, 7. oktober
DANES VČERAJ PREDVČERAJŠNJIM

Datum: 13.10.2024 0:00:01 - Stran: HOROSKOP
Dnevni horoskop za nedeljo, 13. oktobra

OVEN
Prevelika sramežljivost lahko pokoplje vaše načrte, zato ne omahujte in naredite odločilen korak, preden ga naredi nekdo drug.

BIK
Sedaj je najslabši čas, da bi vam bilo žal denarja, kajti posli se počasi, a gotovo obračajo na bolje. Garantiran zaslužek.

DVOJČKA
Ne spreminjajte življenjskih navad, kajti v kratkem boste naleteli na človeka, ki vas bo prav zaradi tega koval v zvezde.

RAK
Vaša žalost je le prehodne narave, saj boste prav kmalu srečali novo ljubezen, ki vas bo navdihovala v prihodnosti.

LEV
Raje dvakrat premislite, preden enkrat storite. Nepremišljena poteza lahko razdre staro prijateljstvo.

DEVICA
Zelo dolgo ste prikrivali krizo, sedaj pa ji boste morali pogledati v oči in se soočiti z neprijetnimi stvarmi, ki povzročajo vaše težave.

TEHTNICA
Čisto ste pozabili na neko stvar, ki vas bo ponovno nepričakovano zelo razveselila. Konec bo z raznimi norčijami.

ŠKORPIJON
Prijetna družba vas bo povabila na zabavo, kjer pa se ne boste počutili ravno najbolje. Še sreča, da boste srečali sorodno dušo, s katero se boste spustili v dolg pogovor.

STRELEC
Že zelo dolgo veste, da niste najboljši igralec na srečo. Vaši namigi so tako prozorni, da bi jih spregledal tudi otrok.

KOZOROG
Pokazali se bodo prvi sadovi vašega naprezanja v službi, kar se bo poznalo tudi v denarnici. Če pomeni to tudi utrditev vašega položaja, pa ni popolnoma gotovo.

VODNAR
Vredno je poskusiti. Z malo sreče, nekaj spretnosti in iznajdljivosti si boste izglede izdatno povečali. Prav vam bo prišel nasvet prijatelja in partnerjevo razumevanje.

RIBI
Napeti odnosi v službi vas bodo privedli povsem drugam, kot bi si želeli. Nikar se ne obotavljajte, raje se skušajte čim prej pametno pogovoriti.







NOVINAR ROBOT - v0.24.9
Prispevki so samodejno napisani iz javno dostopnih virov. Prva verzija robota je nastala avgusta 2020, zadnji popravek pa februarja 2023. Več ...
INFO: zvone.stor@gmail.com




99