DANES
> Nedelja, 20. oktober
> Sobota, 19. oktober
> Petek, 18. oktober
> Četrtek, 17. oktober
> Sreda, 16. oktober
> Torek, 15. oktober
> Ponedeljek, 14. oktober
DANES VČERAJ PREDVČERAJŠNJIM

Datum: 20.10.2024 0:00:01 - Stran: HOROSKOP
Dnevni horoskop za nedeljo, 20. oktobra

OVEN
Odločili se boste za alternativo, ki ste jo vse doslej pošteno zanemarjali. Pazite se, saj se lahko vse skupaj prav čudno obrne.

BIK
Čim prej se boste morali odločiti, kaj sploh želite doseči z začeto akcijo. Dejstvo je, da vas trenutno prav nihče ne razume. Lahko se zgodi, da boste ostali sami.

DVOJČKA
Naj vas govorice ne prizadenejo, ne jemljite jih preveč resno. Toda res je, da kjer je dim, je tudi ogenj.

RAK
Zvedeli boste nekaj posebnega in navdušilo vas bo. Zaradi tega se ne vznemirjajte preveč, saj se bo vse uredilo tako, da boste zadovoljni.

LEV
Pred vami je moreča zadeva, vendar se ni treba vznemirjati. Pazite na svojo individualnost in se ne menite za spletke okoli vas.

DEVICA
Zdravstveno stanje se vam bo poslabšalo. Malo bolj boste morali paziti nase.

TEHTNICA
Odkrili boste, da je življenje veliko lepše, če ste v družbi nekoga, ki vas ima rad. Prepustite se čustvom, ne bo vam žal.

ŠKORPIJON
V čustvenem lončku preveč mešate, zato pazite, da ne bo komu prekipelo. Odločnost se vam bo izplačala, vendar še ne smete pokazati vseh kart, saj jih boste še potrebovali.

STRELEC
Ker niste poslušali nasvetov, ki vam jih je dal prijatelj, se boste znašli v dokaj zapletenem, neugodnem položaju. Ne bodite trmoglavi, raje sprejmite ponujeno pomoč.

KOZOROG
Stara navada vas bo ovirala pri sklepanju novih dogovorov. Če boste želeli uspešno živeti, boste morali spremeniti svoje navade.

VODNAR
Nikar ne obupujte zaradi trenutnih majhnih nesporazumov in nesoglasij s partnerjem, saj ni mislil nič hudega. Raje se potrudite in mu predlagajte spravo.

RIBI
Želja, da bi v kratkem času izpeljali težak načrt, je popolnoma brezupna, zato vse še enkrat v miru premislite. Sporočila, ki ga boste dobil v kratkem, ne jemljite preveč resno.







NOVINAR ROBOT - v0.24.9
Prispevki so samodejno napisani iz javno dostopnih virov. Prva verzija robota je nastala avgusta 2020, zadnji popravek pa februarja 2023. Več ...
INFO: zvone.stor@gmail.com




99