DANES
> Sreda, 23. oktober
> Torek, 22. oktober
> Ponedeljek, 21. oktober
> Nedelja, 20. oktober
> Sobota, 19. oktober
> Petek, 18. oktober
> Četrtek, 17. oktober
DANES VČERAJ PREDVČERAJŠNJIM

Datum: 23.10.2024 0:00:01 - Stran: HOROSKOP
Dnevni horoskop za sredo, 23. oktobra

OVEN
Z nekom bo treba danes ravnati, kot da je iz najfinejšega porcelana. Jutri bo že malo manj lomljiv.

BIK
Svet se danes ne bo hotel vrteti okoli vas, zato se boste počutili rahlo otožno. Že popoldan boste poslali samopomilovanje na dopust.

DVOJČKA
Še sreča, da ima partner smisel za humor, ker boste spet sijali v vsej svoji netaktnosti. Ena bo naivna, zato računajte na uspeh.

RAK
Srečo je težko obdržati, če se jo bojite vzeti v roke. Malo preveč časa izgubljate v skrbeh, ali ste res vsem všeč.

LEV
Zadnji čas vas mika, da bi si razširili duhovna in filozofska obzorja. Kaj ko bi za začetek razčistili, ali je samoodrekanje res koristno.

DEVICA
Včasih postanete pravi mojster cincanja. Če vas sladkosti tako mikajo, da ne veste, kje vam je glava, si pač postrezite.

TEHTNICA
Človek, ki vam gre že na živce, ker se prepozno spomni vseh zadolžitev, bo v vašem življenju igral še veliko vlogo. Bolje, da se navadite nanj.

ŠKORPIJON
Včasih se vse skupaj brez trohice pomoči sijajno razplete. Ne ugibajte, s čim ste si to zaslužili. Tako pač je in pika.

STRELEC
Današnji dan bo nadvse naporen zaradi načrtov, ki so vse bolj podobni zamotani klobki. Pomislite, s čim se je vse začelo, in našli boste začetek.

KOZOROG
Načelnost je lepa stvar, a če je treba zaradi nje nekoga prav neprijateljsko potopiti v greznico, raje pozabite na načelnost.

VODNAR
Danes bi radi bili silno krhki in občutljivi. Nič hudega, jutri boste že grmeli, tako da je takšen intermezzo lahko prava osvežitev.

RIBI
Nekdo od sorodnikov bi vam rad zmetal pod noge za celo skladovnico drv. Daje ga temno zelena zavist in si ne zna pomagati.







NOVINAR ROBOT - v0.24.9
Prispevki so samodejno napisani iz javno dostopnih virov. Prva verzija robota je nastala avgusta 2020, zadnji popravek pa februarja 2023. Več ...
INFO: zvone.stor@gmail.com




99