DANES
> Petek, 19. april
> Četrtek, 18. april
> Sreda, 17. april
> Torek, 16. april
> Ponedeljek, 15. april
> Nedelja, 14. april
> Sobota, 13. april
DANES VČERAJ PREDVČERAJŠNJIM

Datum: 2.4.2024 0:00:01 - Stran: HOROSKOP
Dnevni horoskop za torek, 2. aprila

OVEN
Če imate občutek, da se niste sposobni obvladovati, odložite pogovor za nekaj dni. Jeza je slab svetovalec.

BIK
Železo je treba kovati, dokler je vroče. Nekdo ima slabo vest, ker vas preveč obremenjuje, zato bo vesel, da vam lahko ugodi.

DVOJČKA
Veliko truda boste vložili v zadevo, za katero niste prepričani, da je tisto pravo. A kdor ne tvega, si ne da niti možnosti, da bi mu uspelo.

RAK
Že nekaj časa zanemarjate partnerja in čez mero preizkušate njegovo potrpežljivost. Bodite previdni, ker se za lepim čelom že kuha zamera.

LEV
Odlična priložnost bi skorajda splavala po vodi zaradi vaše neodločnosti. Tokrat bi vas moralo izučiti.

DEVICA
Res ste v težavah, ampak zato še ni treba razmišljati o psihologu. Dober mehanik bo odpravil vzrok za pobitost.

TEHTNICA
Vsi mislijo, da ste ravnali lahkomiselno, vi pa dobro veste, da ni tako. Čas bo potrdil, da ste imeli prav. Nepričakovan dobitek.

ŠKORPIJON
Anarhija doma, anarhija na delovnem mestu. Vsaj za kak dan vrzite skrbi čez ramo in si privoščite stvari, v katerih uživate.

STRELEC
V dobro vam je šteti, da znate poskrbeti zase. Nekdo vam bo hotel nadeti ovratnico, da bi vas vodil, kot je njemu ljubo. Premalo vas pozna.

KOZOROG
Ne popustite prehitro, ker je pred vami nešteto možnosti za uspeh. Sorodnica se bo prilizovala, da bi iz vas izvlekla neko skrivnost.

VODNAR
S svojo prijaznostjo in odkritostjo si boste zagotovili podporo vseh, tudi tistih, ki vas sicer ne prenašajo najbolje. Vrata se vam bodo odprla.

RIBI
Lahko bi se vam godilo lepše, če v vašem življenju ne bi bilo toliko čejev. Vendar se vam kljub temu obeta lep dogodek.NOVINAR ROBOT - v0.24.9
Prispevki so samodejno napisani iz javno dostopnih virov. Prva verzija robota je nastala avgusta 2020, zadnji popravek pa februarja 2023. Več ...
INFO: zvone.stor@gmail.com
99