DANES
> Sobota, 27. julij
> Petek, 26. julij
> Četrtek, 25. julij
> Sreda, 24. julij
> Torek, 23. julij
> Ponedeljek, 22. julij
> Nedelja, 21. julij
DANES VČERAJ PREDVČERAJŠNJIM

Datum: 3.4.2024 0:00:01 - Stran: HOROSKOP
Dnevni horoskop za sredo, 3. aprila

OVEN
Nekdo sedi na dveh stolih in bi vas rad prepričal, da je tako udobneje. Ne dajte se preslepiti, ker vam zavida vašo trajno zvezo.

BIK
Presenečenju kar ne bo konca, ko boste izvedeli, kdo vam je priskočil na pomoč v zelo nerodni situaciji. Saj ne da bi se spremenil, le tu in tam se mu oglasi vest.

DVOJČKA
O nekih zapletih boste začeli razmišljati bolj razumsko in ne več tako čustveno kot nekoč. Ugotovili boste, da so čustva slab svetovalec.

RAK
Z vami se bodo hoteli zaplesti v prepir, toda ne boste jim privoščili tega veselja. Vaš smeh jih bo zmedel in spraševali se bodo, kakšne adute skrivate v rokavu.

LEV
Zvezde so prizanesljive in vse bo teklo, da bolje ne bi moglo. Nekdo bo hotel biti malo razvajen, a ga boste mirno ignorirali.

DEVICA
Res je, da vam bo tisto, česar ne boste izrekli, otežilo srce, vendar je za vse najbolje, da skrivnost zadržite zase.

TEHTNICA
Ne stojte sramežljivo ob strani in ne dopustite, da bi se drugi kitili z vašimi uspehi. Zelo jasno in glasno povejte, kaj je samo vaše delo.

ŠKORPIJON
Malo preresni ste videti zadnje čase, od tod nezaupljivi pogledi. Težav se ne da odgnati z molkom, zato povejte, kaj vas moti.

STRELEC
Nekdo, ki mu veliko pomenite, bo hotel ob prijateljstvu še ljubezen. Naravnost povejte, da se je ne da izsiliti.

KOZOROG
Navidezno izgubljena bitka se lahko konča z vašim zmagoslavjem, zato ne vrzite puške v koruzo. V denarnici sušno obdobje.

VODNAR
Z odločno potezo ste si zagotovili občudovanje okolice. Le kdo bi si mislil, da znate biti tudi tako ostri. Zvečer boste predli pod nežnimi rokami.

RIBI
Je že tako, da je prepovedan sadež najslajši. Toda pazite, partner bo zelo pozoren. Če se ne boste mogli odločiti, vrzite kovanec.







NOVINAR ROBOT - v0.24.9
Prispevki so samodejno napisani iz javno dostopnih virov. Prva verzija robota je nastala avgusta 2020, zadnji popravek pa februarja 2023. Več ...
INFO: zvone.stor@gmail.com




99