DANES
> Sobota, 4. maj
> Petek, 3. maj
> Četrtek, 2. maj
> Sreda, 1. maj
> Torek, 30. april
> Ponedeljek, 29. april
> Nedelja, 28. april
DANES VČERAJ PREDVČERAJŠNJIM

Datum: 23.4.2024 0:00:01 - Stran: HOROSKOP
Dnevni horoskop za torek, 23. aprila

OVEN
Obeta se vam zanimivo srečanje, ki se bo nadaljevalo več dni in vam vsakič prijetno popestrilo večer. Zavisten prijatelj vam bo skušal nastaviti zanko.

BIK
Sodelavci vas bodo grajali in zbadali, vi pa se ne boste pustili zmotiti. Veste, da delate prav, in pred seboj vidite samo cilj, ki ste si ga zastavili.

DVOJČKA
V službi se boste zagrizli v delo, vendar vam vaša vnema ne bo prinesla zadovoljstva. Nekdo bo v stiski, tokrat ne bo napak, če mu priskočite na pomoč.

RAK
Prišel je čas, da se malo resneje posvetite svojemu poslovnemu življenju. Preveč ste zanemarjali vsakodnevne obveznosti.

LEV
Prijatelji bi vam radi nagajali, ker so nekoliko nevoščljivi, vendar pa ne zlobni, zato jih ne smete jemati preveč resno.

DEVICA
Spet se okoli vas potikajo nekakšni grabežljivci in ponovno morate dokazovati, kdo ste. Ne smete izgubiti poguma.

TEHTNICA
Prepustite se svojim občutkom in uživajte. Če boste stalno mislili samo na posledice, bo življenje minilo, še preden se ga boste dobro zavedeli.

ŠKORPIJON
Pozabite na preteklost, ki vam stalno odpira stare rane. Raje živite za sedanjost, namesto da živite v spominih. Še bolje bi bilo, če bi se pozanimali o prihodnosti.

STRELEC
Prehitra odločitev bi lahko bila pogubna za vas, vendar vas bo želja po avanturi ponovno premamila. Počutili se boste zelo lepo.

KOZOROG
Ne prehitevajte dogodkov, ki se bodo tako ali tako zgodili po svojem redu. Nobeno naprezanje ne more tega niti za las spremeniti.

VODNAR
Ne smete preveč pričakovati od posla, v katerega ste se spustili, saj ideja ni bila tako genialna, kot ste sprva mislili.

RIBI
Prišel je pravi trenutek za poravnavo spora, saj boste lahko le tako začeli uresničevati načrt, ki vam ne da spati.







NOVINAR ROBOT - v0.24.9
Prispevki so samodejno napisani iz javno dostopnih virov. Prva verzija robota je nastala avgusta 2020, zadnji popravek pa februarja 2023. Več ...
INFO: zvone.stor@gmail.com




99