DANES
> Sobota, 27. julij
> Petek, 26. julij
> Četrtek, 25. julij
> Sreda, 24. julij
> Torek, 23. julij
> Ponedeljek, 22. julij
> Nedelja, 21. julij
DANES VČERAJ PREDVČERAJŠNJIM

Datum: 15.5.2024 0:00:01 - Stran: HOROSKOP
Dnevni horoskop za sredo, 15. maja

OVEN
Nekaj polen vam bo priletelo pod noge, a ker ste bistre glave, vas ne bodo vrgli iz tira. Že zdavnaj je izpuhtel strah pred nadrejenimi.

BIK
Iznajdljivost vas nikoli ni dokončno zapustila, zato si ne razbijajte glave, četudi bo položaj videti brezizhoden. Nepričakovano srečanje.

DVOJČKA
Včasih so kakšni komentarji povsem nepotrebni, čeprav se vam zdi, da imate prav. Upoštevajte, da niste zmeraj poklicani za kritiko.

RAK
Kar naprej se vam bodo prijazno smehljali, a ker veste marsikaj o človeški naravi, ne boste nasedli. V resnici se lahko bolj zanesete na tiste, ki vam ne laskajo.

LEV
Nekdo, ki ga ne cenite preveč, bo imel pripombe k vašemu delu. Ne upoštevajte jih, spet je namreč udaril mimo.

DEVICA
V dom se bo vrnila miroljubnost, toda ker je vaša narava bolj burne sorte, boste začeli pogrešati vsakdanje prepire. Dvignite belo zastavo in spet bosta kot ribi v vodi.

TEHTNICA
Danes je dan, ko lahko tudi rutinske stvari do konca zapletete. Odložite vse dolžnosti do jutri, ko vas bodo zvezde spet božale.

ŠKORPIJON
Ljubljena oseba je slaščica, prijatelji pa kot vsakdanji kruh. Naj bo današnji dan namenjen kruhu, da se ne boste preobjedli sladkega.

STRELEC
Jezni boste, ker se vam bo zdelo, da je nekdo, ki vam veliko dolguje, nehvaležen. Ni res, le malce nerodno izraža svojo hvaležnost.

KOZOROG
Zakopali boste bojno sekiro in se trudili pozabiti, kje leži. Vprašajte se, ali ni pravzaprav neumno, da izgubljate energijo z nenehnim dokazovanjem moči.

VODNAR
Ni ga čez optimizem in ta dar vam je bil bogato položen v zibelko. Ko bodo vsi izgubljali glavo, boste znali postaviti stvari na pravo mesto.

RIBI
Ne drezajte v vedno iste boleče točke, ker je neumno, da vas prizadenejo stvari, na katere nimate vpliva. Že čez nekaj tednov bodo povsem nepomembne.







NOVINAR ROBOT - v0.24.9
Prispevki so samodejno napisani iz javno dostopnih virov. Prva verzija robota je nastala avgusta 2020, zadnji popravek pa februarja 2023. Več ...
INFO: zvone.stor@gmail.com




99