DANES
> Sobota, 27. julij
> Petek, 26. julij
> Četrtek, 25. julij
> Sreda, 24. julij
> Torek, 23. julij
> Ponedeljek, 22. julij
> Nedelja, 21. julij
DANES VČERAJ PREDVČERAJŠNJIM

Datum: 11.6.2024 0:00:01 - Stran: HOROSKOP
Dnevni horoskop za torek, 11. junija

OVEN
V začetku dneva boste malo sami sebi v napoto, še bolj pa vam bodo v napoto drugi. Do poznega popoldneva bodo to že ugotovili.

BIK
Nov imidž bi res naredil nekaj škode na vašem računu, ampak treba je misliti tudi na zaslužek frizerk. Neka nerodnost bo zelo prikupna.

DVOJČKA
če ne bo šlo zlepa, vas bodo poskušali zgrda pripraviti do tega, da poprimete za delo. Prepričljivih izgovorov pa vam že zmanjkuje.

RAK
Pogled vam prepogosto uhaja k nekomu, ki je svoje srce že oddal. Hudobneži bodo razmišljali, da nočete srca, ampak le ostanek.

LEV
Vaše ljubezensko življenje si ta hip ne zasluži niti slabe dvojke. Malo več truda, prosim, tudi če so temperature visoke.

DEVICA
Zelo vas bo mikal ne preveč skromen nakup, a malo težje bo najti sponzorja. Nekomu se je počasi začelo svitati, zakaj ga opazujete.

TEHTNICA
Preveč mehkega srca ste, zato vam tako zlahka odvežejo mošnjiček. Najprej poskrbite za svoje potrebe in želje.

ŠKORPIJON
Denar bo hitreje pritekal kot odtekal, kar je za vas nekaj popolnoma novega. V navalu dobre volje boste dali nepremišljeno obljubo.

STRELEC
Spet boste obljubili preveč in si sami skopali jamo. Bolje bi bilo realno presoditi, koliko zmorete in kaj je kaplja čez rob.

KOZOROG
Tisti, ki vas imajo radi, rečejo, da ste zaupljivi, a vašemu početju se v resnici reče lahkovernost. Ne verjemite vsakemu nasmehu.

VODNAR
Doma se bo odvijal prikrit boj za oblast nad televizijskim pilotom, iz katerega boste izšli kot zmagovalec. Sožitje bo začasno prekinjeno.

RIBI
Hvala bogu, da vas je narava obdarila s takšno žilavostjo. Hoteli vam bodo nastaviti past, a se bodo neprevidno sami ujeli.







NOVINAR ROBOT - v0.24.9
Prispevki so samodejno napisani iz javno dostopnih virov. Prva verzija robota je nastala avgusta 2020, zadnji popravek pa februarja 2023. Več ...
INFO: zvone.stor@gmail.com




99