DANES
> Torek, 22. oktober
> Ponedeljek, 21. oktober
> Nedelja, 20. oktober
> Sobota, 19. oktober
> Petek, 18. oktober
> Četrtek, 17. oktober
> Sreda, 16. oktober
DANES VČERAJ PREDVČERAJŠNJIM

Datum: 10.7.2024 0:00:01 - Stran: HOROSKOP
Dnevni horoskop za sredo, 10. julija

OVEN
Treba bo razložiti, da občasno loputanje z vrati ne pomeni nujno jeze, ampak da ničesar ne znate delati počasi. Niti oditi skozi vrata.

BIK
Tako dolgo bodo preizkušali vašo strpnost, da jih boste videli le še kot rdečo cunjo. In ve se, kaj naredi bik, ko mu kri zavre.

DVOJČKA
Novo in zanimivo poznanstvo se prav lepo razvija. Zaradi tega pa ni treba zavreči in pozabiti, kar vam je bilo všeč še včeraj.

RAK
Na polovici poti boste naleteli na resno oviro. Razmišljali boste, ali morda le ne bi bilo bolje oditi nazaj na start.

LEV
Nadvse boste uživali, ker vas bodo zasipavali z občudovanjem, pozornostjo in naklonjenostjo. Ah, kako lepo je biti glavni!

DEVICA
Obeta se sproščen dan, ko si boste lahko privoščili odprtost in prijaznost. Nič ne bi bilo narobe, če bi si oboje večkrat dovolili.

TEHTNICA
Oboževalcev bo naenkrat toliko, da se bo prav težko odločiti, komu nakloniti največ pomenljivih pogledov. Tehtali boste do onemoglosti.

ŠKORPIJON
V najbolj skritem koščku srca se skriva oseba, ki je nočete izdati niti najboljšim prijateljem. Presenetili boste z vedrino.

STRELEC
To, kar načrtujete danes, ni zaslužen počitek, ampak čisto prava lenoba. Poslušali vas bodo raztreseno, zato boste malo užaljeni.

KOZOROG
Najprej delo, potem zabava je sicer vaše zdravo načelo, a če se ga tako dosledno držite, utegne postati moteče. Več razposajenosti ne bi škodilo.

VODNAR
Za slabo počutje ne bo volje ne časa, energije pa bo toliko, da bi se dalo z njo dobro zaslužiti. Investirajte v imidž.

RIBI
Storite nekaj za obnovitev prijateljstva, ki se je povsem nepotrebno razdrlo le zaradi nesporazuma. Obeta se zanimiv večer z zanimivo osebo.







NOVINAR ROBOT - v0.24.9
Prispevki so samodejno napisani iz javno dostopnih virov. Prva verzija robota je nastala avgusta 2020, zadnji popravek pa februarja 2023. Več ...
INFO: zvone.stor@gmail.com




99