DANES
> Sobota, 27. julij
> Petek, 26. julij
> Četrtek, 25. julij
> Sreda, 24. julij
> Torek, 23. julij
> Ponedeljek, 22. julij
> Nedelja, 21. julij
DANES VČERAJ PREDVČERAJŠNJIM

Datum: 17.9.2023 0:00:01 - Stran: HOROSKOP
Dnevni horoskop za nedeljo, 17. septembra

OVEN
Včasih vam zamudo še oprostijo, toda če je prepogosta, so lahko posledice sila neprijetne. Kaj bi bilo, če bi se vsi drugi obnašali enako?

BIK
Zdi se vam, da se premikate, toda če stopite korak naprej in prav toliko nazaj, pač ne bo napredka. Nikar preveč usmiljenja do sebe.

Dvojčka
Umaknili ste se v zavetrje, toda vprašanje je, ali vam bo tam prav dolgo všeč. Konec koncev ste človek iz mesa in zelo vroče krvi.

RAK
Priložnost, da se končno pošteno preizkusite, bo idealna. Priznajte pa, da vas je pošteno strah, pa čeprav igrate sproščenega frajerja.

LEV
Olajšanje zaradi dejanja, s katerim ste tako dolgo po nepotrebnem odlašali, bo veliko. A ne čudite se, če vam ne bodo vsi ploskali.

DEVICA
Preveliko breme ste si naložili in pri tem pozabili, da so takšni, ki bi vam morali pomagati. Zdaj je prepozno za prošnjo, torej kar na delo.

TEHTNICA
Skoraj ne morete verjeti, da je v vas vse pogosteje tako čudovit notranji mir. Lahko si čestitate, kajti zasluge so res samo vaše.

Skorpijon
Krivdo bodo sicer hoteli zvaliti na vas, vendar k sreči imate v rokah trdne dokaze. Ko bo le prišlo do obračuna, bodite pravični v sodbah.

STRELEC
Jezik zna biti včasih precej hitrejši od pameti, vendar vas to še ni izučilo. Poskusite: preštejte do pet in šele potem odgovorite; ali pa ne.

KOZOROG
Mogoče ne bi bilo slabo, če bi se za nekaj časa odstranili iz družabnega življenja. Saj prihajajo dnevi, ko se boste lahko spet naužili norenja.

VODNAR
Boljše bo, če se napravite, kot da niste nič opazili, saj bo sicer spet hud ogenj v strehi. Najbrž se vam ne ljubi več kar naprej kuhati jezo.

RIBI
Kraljevska zabava se vam obeta, vendar boste plačali tudi kraljevski račun. Ampak včasih se je treba spustiti z vajeti, zato kar pojdite na njo.







NOVINAR ROBOT - v0.24.9
Prispevki so samodejno napisani iz javno dostopnih virov. Prva verzija robota je nastala avgusta 2020, zadnji popravek pa februarja 2023. Več ...
INFO: zvone.stor@gmail.com




99