DANES
> Sobota, 27. julij
> Petek, 26. julij
> Četrtek, 25. julij
> Sreda, 24. julij
> Torek, 23. julij
> Ponedeljek, 22. julij
> Nedelja, 21. julij
DANES VČERAJ PREDVČERAJŠNJIM

Datum: 19.9.2023 0:00:01 - Stran: HOROSKOP
Dnevni horoskop za torek, 19. septembra

OVEN
V žepu bo bolj skromno šelestelo, a že kmalu vas čaka razveseljiva novica o nepričakovanem zaslužku. Zelo prav bo prišel.

BIK
Primeren dan za razmišljanje o sebi in prihodnosti imate. Stvari, ki so bile doslej povsem v megli, se vedno bolj jasnijo.

Dvojčka
Vsakdanjik je postal tako upočasnjen, da boste le s hudimi napori preživeli prvi delavnik. Že jutri bodo vse stvari na svojem mestu.

RAK
Sodelavka bi rada napravila prepir, a bo trčila na ogorčenje vaših prijateljev. Grelo vas bo pri srču, ker niste računali na pomoč.

LEV
Vas bo vleklo ven, da se prevetrite, partnerja pa pod toplo odejo. Pomislite, kje boste izgubili več kalorij, in se ravnajte po tem izračunu.

DEVICA
Najprej boste preklinjali smolo, potem pa bo prav ta zakrivila nenavadno srečanje. Mučilo vas bo, ali se splača tvegati.

TEHTNICA
Če nos preveč nastavljate soncu, postane rdeč in se ne da skriti. Nekaj podobnega velja tudi za srče in ljubezen.

Skorpijon
Tako dolgo boste trmoglavili, da bodo vsi okrog vas že obupali, a ne tudi popustili. Takšne lekcije se včasih izkažejo za koristne.

STRELEC
Delo vas bo neznansko preganjalo, vi pa si boste izmišljali same sijajne izgovore. Najbrž je kriva luna, ki vas prav vztrajno trka.

KOZOROG
Nikar si ne privoščite ljubezenskega hazardiranja. Hitro lahko zastavite in izgubite srče, dobiček pa še zdaleč ne bo tak, kot ga želite.

VODNAR
Težave boste lažje prenašali, če boste vedeli, da je to res zadnje težavno obdobje pred ugodnim razpletom. Pri delu se držite uhojenih poti.

RIBI
Sorodniku boste očitali njegovo ravnanje, pa bi bilo bolje, da ne bi ničesar rekli. Načrtovani večji nakup preložite na konec meseča.







NOVINAR ROBOT - v0.24.9
Prispevki so samodejno napisani iz javno dostopnih virov. Prva verzija robota je nastala avgusta 2020, zadnji popravek pa februarja 2023. Več ...
INFO: zvone.stor@gmail.com




99