DANES
> Sobota, 27. julij
> Petek, 26. julij
> Četrtek, 25. julij
> Sreda, 24. julij
> Torek, 23. julij
> Ponedeljek, 22. julij
> Nedelja, 21. julij
DANES VČERAJ PREDVČERAJŠNJIM

Datum: 12.2.2024 0:00:01 - Stran: HOROSKOP
Dnevni horoskop za ponedeljek, 12. februarja

OVEN
Po srčni plati bo dan nadvse zanimiv, če se le ne boste prepustili izbruhom nervoze. Neučakanost lahko razblini čar.

BIK
Manjkalo vam bo zasebnosti, ker je okrog vas zadnje dni preveč gneče. Ker veste, da bo kmalu minila, ne bo hujše jeze.

DVOJČKA
Znanec, ki vam pravzaprav nič ne pomeni, bo čudno zavozlal situacijo v vaši družini. Nekatere stvari je pač treba početi na skrivaj.

RAK
Sreča bo ves dan z vami silno prijazna, zato se lotite vseh tistih drznih potez, pri katerih jo potrebujete. Jutri že lahko gre drugam.

LEV
Bolj tečen dan je na obzorju, a saj bo hitro naokoli. Partner vas bo puščal v negotovosti, a bolje da danes ne začneta pogovorov.

DEVICA
Malo skrbne domače nege, malo prijaznega crkljanja, pa boste spet hitro v dobri koži in zaloge energije se bodo povsem obnovile.

TEHTNICA
Splača se garati še kak dan, saj bodo prazniki zato toliko bolj brezskrbni. Intuicija vam bo pravočasno namignila, kdaj končati.

ŠKORPIJON
Pogoj za uspeh bo današnje diplomatsko obnašanje, kar sicer ni vaša najmočnejša točka. Vsakič preštejte do pet, preden izrečete.

STRELEC
Včasih bi bilo bolje držati jezik za zobmi, a kaj, ko vam to nikakor ni podobno. Spravili se boste v nerodno situacijo.

KOZOROG
Nekam svež veter je zapihal v že rahlo zarjavelo ljubezen, kar bo dalo partnerstvu novih moči. Prižgite kakšno svečo v zahvalo.

VODNAR
Obeta se prijateljstvo, ki ne bo imelo ljubezenskih primesi, a bo zelo dragoceno za vaše življenje. Po srčni strani nekaj agresivnosti.

RIBI
Zaradi finančnih skrbi vas pogosto daje občutek ogroženosti in včasih postajate za partnerja prav neznosni. Se že kaže rešitev.







NOVINAR ROBOT - v0.24.9
Prispevki so samodejno napisani iz javno dostopnih virov. Prva verzija robota je nastala avgusta 2020, zadnji popravek pa februarja 2023. Več ...
INFO: zvone.stor@gmail.com




99